Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
Toiminnan vastuuvakuutus

Toiminnan vastuuvakuutus

Yritystoimintaan liittyy aina riski, että jokin menee pieleen aiheuttaen toiselle vahinkoa. Toiminnan vastuuvakuutus on yrityksen perusvastuuvakuus, joka korvaa vakuutuksenottajan aiheuttamat henkilö- ja esinevahingot. ​​​​​​

Lue lisää toiminnan vastuuvakuutuksesta

Kysy asiantuntijalta
Tapio Valtonen
Tuotepäällikkö
Tapio Valtonen on yritysten vastuuvakuutusten asiantuntijamme.

Vastuuvakuutus korvaa henkilö- ja esinevahingot

Me selvitämme, onko vakuutuksenottaja vahingonkorvausvelvollinen. Vakuutus kattaa lisäksi vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset. 

Laajenna vastuuvakuutuksesi työn kohteeseen ja virheisiin
Vastuuvakuutuksilla​ yritys voi siirtää lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön kannettavaksi. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää.
 1. Vakuuta työn kohde

   Laajenna toiminnan vastuuvakuutusta

   Jos käsittelet yritystoiminnassasi toisen omaisuutta, teet esimerkiksi korjaus-, huolto- tai asennustoimintaa, kannattaa huomioida, että toiminnan vastuuvakuutus ei korvaa työn kohteelle aiheutettuja vahinkoja. Nämä on kuitenkin mahdollista vakuuttaa Haltuun otetun omaisuuden vakuutuksella.
    
   Ota Haltuun otetun omaisuuden vakuutus
   Vakuutus kattaa käsiteltävänä, huolehdittavana tai muutoin haltuun otettuna taikka uskottuna olevalle vieraalle omaisuudelle aiheutetut vahingot. Vakuutus ei kuitenkaan kata toiminnan harjoittamiseen tarvittavia koneita, laitteita tai kuljetusvälineitä.
 2. Vakuutus korjaa virheet

   Laajenna yrityksesi vastuuvakuutus

   Rajoitettu Takuuvakuutus sopii esimerkiksi asennus- ja korjaustoimintaa tekeville yrityksille. Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan omat kustannukset, jotka aiheutuvat oman tai työntekijän tekemän virheellisen työn korjauksesta.
    
   Rajoitettu Takuuvakuutus kattaa virheellisen työn korjauksen
   Vakuutuksesta korvataan virheellisesti suoritetusta työstä vakuutuksenottajalle aiheutuvat välittömät korjauskustannukset, joista vakuutuksenottaja on voimassa olevan oikeuden mukaan korvausvastuussa.
    
   Vakuutuksessa tarkoitettu suoritusvirhe on työsuorituksen tuloksen virhe, joka aiheuttaa korjaamattomana työn kohteen toimimattomuuden tai vaaran henkilö- tai esinevahingon syntymiselle.