Yrityksen henkilövakuutuksilla turvaat työntekijäsi niin työ- kuin vapaa-ajalla

Varmista henkilöstösi oikea turva. Kun työntekijällesi sattuu vahinko, on tärkeää, että hän pääsee hoitoon nopeasti riippumatta siitä, milloin vahinko tapahtuu. Lakisääteisiä työajan henkilövakuutuksia kannattaa siksi täydentää yrityksesi tarpeisiin räätälöidyillä vapaaehtoisilla vakuutuksilla.

If turvaa silloin, kun vahinko sattuu.

Vahingoilla ei ole työaikaa, ne voivat tapahtua yhtä lailla vapaa-ajalla tai matkoilla.Henkilövakuuttamisessa on tärkeää tunnistaa erilaiset tapaturma- ja sairausriskit. Esimerkiksi sairaudet aiheuttavat enemmän poissaoloja kuin työtapaturmat.

Tarjoamme henkilövakuuttamiseen kokonaisratkaisuja, jotka kattavat sekä lakisääteiset vakuutukset että vapaaehtoiset räätälöidyt ratkaisut. Niiden avulla turvaat henkilöstösi niin työ- kuin vapaa-ajallakin.

Henkilöstön sairaanhoitovakuutus

Henkilöstön sairaanhoitovakuutus

Henkilöstön sairaanhoitovakuutuksella yritys voi nopeuttaa sairastuneen työntekijän hoitoon pääsyä ja työhön paluuta. Ota sairauskuluvakuutus Ifistä.

Henkilöstön sairaanhoitovakuutusPyydä tarjous
Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöille

Vapaa-ajan tapaturmavakuutus työntekijöille

Työnantaja voi vakuuttaa työntekijänsä myös vapaa-aikana. Vakuutusturva voidaan ottaa yksittäiselle henkilölle tai ryhmälle.

Vapaa-ajan tapaturmavakuutusPyydä tarjous
Yrityksen matkavakuutukset

Yrityksen matkavakuutukset

Valitse Ifistä yrityksellesi sopivat matkavakuutukset. Matkavakuutuksen voi ottaa myös määräaikaisena tietyn matkan ajalle. Pyydä tarjous!

Yrityksen matkavakuutuksetPyydä tarjous
Etätyövakuutus

Etätyövakuutus

Lakisääteinen vakuutus kattaa etätyössä vain välittömästi työhön liittyvää toimintaa. Vakuutusturvaa voidaan täydentää vapaaehtoisella Etätyövakuutuksella.

EtätyövakuutusPyydä tarjous
Henkilövakuutusten sairaanhoitoverkosto

Henkilövakuutusten sairaanhoitoverkosto

Ifin sairaanhoitoverkosto on työtekijöiden käytettävissä aina kun työnantaja on vakuuttanut heidät Ifin henkilövakuutuksilla.

Henkilövakuutusten sairaanhoitoverkosto

Muistathan, että

  • vakuutuksen voi ottaa myös tiettyä erityistarkoitusta varten, esimerkiksi tapaturmavakuutus työpaikalla tapahtuvaan urheilutoimintaan
  • sairauskuluvakuutus​ nopeuttaa hoitoon pääsyä ja töihin paluuta
  • Matkavakuutuksen kautta saat käyttöösi Ulkomaan Korvauspalvelumme
  • yrityksen kokonaisratkaisu räätälöidään Oikea Turva -kartoituksella. Sen avulla varmistetaan yrittäjän oma ja läheisten toimeentulo vaikeissakin tilanteissa sekä turvataan yrityksen jatkuvuus. Lopputuloksena on kokonaisturva, jossa ei ole tiedostamattomia aukkoja eikä päällekkäisyyksiä.

Kun vakuutat henkilöstösi Ifissä