Liikennevakuutus

Liikennevakuutus

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Liikennevakuutus on lakisääteinen vakuutus. Myös yrityksen ajoneuvolle, jota käytetään liikenteessä, on otettava liikennevakuutus. Se on pakollinen silloinkin, kun ajoneuvo on liikenteessä yksityisellä tiellä, pihalla, maastossa ja jäällä.

Miksi liikennevakuutus yritysajoneuvoille Ifistä?

  • Liikennevakuutus on lakisääteinen.
  • Ryhmäliikennevakuutukseen on mahdollista saada omavastuu.
  • Turvallinen ajotapa vaikuttaa liikennevakuutuksesi hintaan.

Miksi ajoneuvovakuutukset Ifistä?

  • Saat korvauspalvelua, joka sujuu niin kuin pitääkin. 93 % asiakkaistamme antaa korvauspalvelulle yleisarvosanan 4 tai 5.
  • Meillä on toimivat internet-palvelut: 60 % ajoneuvovahingoista ilmoitetaan sähköisesti.
  • 77 % ajoneuvovahingoista käsitellään 24h kuluessa.

Yrityksen ajoneuvoille lakisääteinen liikennevakuutus

Liikennevakuutuksesta korvataan liikennevahingossa syntyneet henkilövahingot ja syyttömän osapuolen omaisuusvahingot. Tyypillisiä korvauksia ovat esimerkiksi kaikkien osapuolten sairaanhoitokulut ja toisen osapuolen ajoneuvon korjauskustannukset.

Liikennevakuutuksen vaihtaminen toisesta vakuutusyhtiöstä Ifiin on nyt todella helppoa. Sinun ei tarvitse käydä katsastusasemalla tekemässä uutta rekisteröintiä, eikä maksaa tästä aiemmin perittyä toimenpidemaksua. Riittää, kun olet yhteydessä puhelinpalveluumme tai omaan yhteyshenkilöösi, joka ohjeistaa sinut jatkotoimenpiteisiin.

Ota liikennevakuutus Ifistä. Me kerromme sinulle myös ne tilanteet, joissa et syystä tai toisesta tarvitse liikennevakuutusta.

Tutustu myös Ifin yritysajoneuvojen vakuutuspaketteihin.

Ota yrityksesi autolle ajoneuvovakuutus!

Henkilöasiakkaan ajoneuvovakuutukset

Rekisteröinti

Ulkomailla

Ulkomaille autolla

Suomalainen liikennevakuutus on voimassa Euroopan talousalueella (ETA) ja muissa vihreän kortin (Green Card) -sopimukseen liittyneissä maissa.

ETA-maissa suomalaisen ajoneuvon aiheuttama liikennevahinko on mahdollista korvata Suomen lain tai tapahtumamaan/sattumismaan lain mukaan. Muissa Green Card -maissa korvaus maksetaan vahingon sattumismaan lakien ja säännösten mukaisesti. Tällöin kannattaa ottaa lisäturvaksi Matka- ja Tapaturmavakuutus.

Kun lähdet Pohjoismaiden ulkopuolelle, pyydä meiltä Green Card. Se on todistus voimassa olevasta suomalaisesta liikennevakuutuksesta.

Saatat tarvita valtakirjan

Jos ylität Suomen rajan autolla, jonka rekisteriotteessa ei ole omaa nimeäsi auton omistajana tai haltijana, tarvitset mukaasi valtakirjan. Valtakirjan voi allekirjoittaa ajoneuvon omistaja tai haltija. Osamaksulla ostetun auton voi viedä maasta vain rahoitusyhtiön luvalla. Tällöin valtakirjan antaa rahoitusyhtiö auton omistajana.