Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
Konsulttivastuuvakuutus

Konsulttivastuuvakuutus

Konsulttivastuuvakuutus sopii teknistä suunnittelutoimintaa tekevälle yritykselle, jonka tekemien suunnitelmien perusteella joku toinen toteuttaa suunnitelmat. Vakuutus ei kata asennustoiminnan vahinkoja eikä valmistettujen taikka toimitettujen tuotteiden virheellisyydestä aiheutunutta vahinkoa.

Lue lisää konsultti-vastuuvakuutuksesta

Kysy asiantuntijalta
Tapio Valtonen
Tuotepäällikkö
Tapio Valtonen on yritysten vastuuvakuutusten asiantuntijamme.

Konsulttivastuuvakuutus teknisille suunnittelutoimistoille

Vakuutus kattaa vakuutuksenottajan tekemän konsulttitehtävän virheellisyydestä tai puutteellisesta suorittamisesta toiselle aiheutuneet henkilö-, esine- ja taloudelliset vahingot. Perusmuodossaan vakuutus korvaa tilaajalle aiheutetut vahingot KSE-ehtojen mukaisesti, eli palkkion määrään saakka. Vakuutusta on kuitenkin mahdollista laajentaa niin, että myös tilaajalle aiheutetut vahingot korvataan vakuutusmäärään saakka.

Me selvitämme, onko vakuutuksenottaja vahingonkorvausvelvollinen. Vakuutus kattaa myös vahingon määrää tai korvausvelvollisuutta koskevan oikeudenkäynnin kustannukset.

Vastuuvakuutuksilla​ yritys voi siirtää lakiin perustuvan vahingonkorvausvelvollisuutensa vakuutusyhtiön kannettavaksi. Räätälöimme myös yrityksesi erityistarpeisiin sopivan vastuuvakuutuksen. Kysy meiltä lisää.