ICT-ala

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Pyydä tarjous
ICT-alan suurin riski on asiakkaalle aiheutuva taloudellinen vahinko. Perinteiset vastuuvakuutukset eivät korvaa näitä vahinkoja tai kattavan vakuutusturvan järjestäminen on hankalaa ja kallista.

​Me tunnemme ICT-alan riskit

Ifin ICT-yritysten vastuuvakuutus​ korvaa taloudellisten vahinkojen lisäksi myös henkilö- ja esinevahingot, jotka aiheutuvat ohjelmistokonsultoinnin virheellisyydestä, vakuutuksenottajan liikkeelle laskeman ohjelmistotuotteen virheestä ja muusta ICT-yrityksen toiminnasta. Tutustu myös IPR-vakuutukseen.​

ICT-alalla myös henkilöriskit painottuvat. ICT-alan yritykselle tekemämme asiakaskyselyn mukaan:

  • Kapean erikoistumisalan yrityksissä liiketoiminta ja osaaminen helposti henkilöityy, jolloin toiminta on haavoittuvaista. Työntekijän työpanoksen menettäminen (esim. sairausloman vuoksi) on katastrofi. Sairaanhoitovakuutus ei estä sairastumasta, mutta nopeuttaa hoitoon pääsyä ja työhön paluuta.

  • ICT-alalla sairaanhoitovakuutukset, erityisesti vähänkin suuremmissa yrityksissä, alkavat olla standardi. Sairaanhoitovakuutuksella on merkitystä erityisesti rekrytointivaiheessa, kun listataan etuja.

  • Henkilöstöä motivoivat ja sitouttavat hyvä palkka ja konkreettiset edut (esim. auto). Sairauskuluvakuutus​ on edullinen ja helposti järjestettävissä oleva, konkreettinen henkilöstöetu.

Kartoitamme yrityksesi riskit If Turvatestin avulla

  • Käymme läpi niin sähkönsyötön häiriöitä koskevat asiat kuin muutkin ICT-alan keskeisimmät riskit ja suojausratkaisut niihin.

​Kun haluat tietää, miten ICT-alan riskit vältetään, ota yhteyttä. ​​​