If Kuljetusyrittäjä

If Kuljetusyrittäjä

Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Uusi If Kuljetusyrittäjä –vakuutuspaketti kattaa kaikki kuljetusyrityksen vakuutustarpeet ja huomioi hinnoittelussa jopa yrityksen autoilla ajettavat kilometrimäärät.

​Miksi If Kuljetusyrittäjä?

  • Täyskasko korvaa normaalia laajemmin.
  • If Kilometrietu palkitsee vähän ajavia yritysasiakkaitamme.
  • Tiekuljetusvakuutus on normaalia kattavampi.
  • Saat automaattisesta sammutusjärjestelmästä 25 % alennuksen vapaaehtoiseen autovakuutukseen.

Miksi yritysvakuutukset Ifistä?

  • Saat korvauspalvelua, joka sujuu niin kuin pitääkin.
  • If Turvatestillä kartoitat yrityksesi riskitekijät.
  • If Yrityskaniosssa hoidat vakuutus- ja vahinkoasiasi silloin kun sinulle parhaiten sopii.

Vakuutuspaketti kuljetusyrittäjän tarpeisiin

Tämä kaikki yhdessä vakuutuspaketissa:

Liikennevakuutus

Liikennevakuutus korvaa muille aiheutuvia vahinkoja, kun ajoneuvoa käytetään liikenteessä. Lisäksi ajoneuvon kuljettaja ja matkustaja saavat korvauksia henkilövahingoistaan. Liikennevakuutus on voimassa Green Card -maissa.

Autovakuutus

Vapaaehtoinen moottoriajoneuvovakuutus korvaa omalle ajoneuvolle sattuneita äkillisiä ja ennalta arvaamattomia
vahinkoja. Vapaaehtoinen vakuutus on voimassa kaikkialla Euroopassa. Täyskaskoon sisältyy myös ulkomaan vastuuvakuutus, joka tuo lisäturvaa esim. Venäjällä. Normaalit lisälaitteet sisältyvät vakuutukseen ilman lisämaksua. Vakuutuksen kohteena olevan kuorma-auton Täyskaskosta korvataan kuorma-auton nosturin kuormauksen tai purun yhteydessä rungolle, lavalle, ohjaamolle tai nosturille itselleen aiheuttama äkillinen ja ennalta arvaamaton omaisuusvahinko.

Tiekuljetusvastuuvakuutus

Kotimainen tiekuljetusvastuuvakuutus (TKV) on kotimaan kuljetuksia hoitavan maantierahdinkuljettajan vastuuvakuutusturva. Kuljetus on kotimainen, kun rahtikirjaan merkityt lähtöpaikka ja määränpää sijaitsevat Suomessa.

Kansainvälinen tiekuljetusvastuuvakuutus (CMR) on kansainvälisiä kuljetuksia hoitavien CMR-yleissopimukseen ja tiekuljetussopimukseen perustuva maantierahdinkuljettajan vastuuvakuutusturva. Kuljetus on kansainvälinen, kun rahtikirjaan merkityt lähtöpaikka ja määränpää sijaitsevat eri valtioissa.

If Kuljetusyrittäjään sisältyvä edullinen tiekuljetusvastuuvakuutus on edellisiä laajempi. Siihen sisältyy ilman lisäveloitusta muun muassa lastin siirto toiseen ajoneuvoon tieliikenneonnettomuuden yhteydessä.

Omaisuusvakuutus

Omaisuusvakuutuksella vakuutetaan kuljetusyrittäjän omaisuus kuten koneet, työkalut ja muu kalusto. If Kuljetusyrittäjään sisältyvä vakuutus korvaa myös kuljettajan henkilökohtaista omaisuutta sekä matkustajien matkatavaroita.

Vastuuvakuutus

If Kuljetusyrittäjä sisältää If Toiminnanvastuuvakuutuksen, joka korvaa vakuutuksenottajan aiheuttamia esine- ja henkilövahinkoja. Vakuutukseen voidaan tarvittaessa liittää myös taakkavastuuvakuutus edulliseen lisähintaan.

Henkilövakuutukset

Lakisääteistä tapaturmavakuutusturvaa kannattaa täydentää muilla henkilövakuutuksilla. Ottamalla If Henkilöstön Sairaanhoitovakuutuksen hoitoon pääsyajat lyhenevät ja töihin paluu nopeutuu.

Lisäedut