Pyydä tarjous

Täytä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.
ICT-yrityksen vastuuvakuutus

ICT-yrityksen vastuuvakuutus

Olemme kehittäneet ICT-alalle ainutlaatuisen vakuutusturvan, joka kattaa yhdellä vakuutuksella yrityksen vastuuriskit. Vakuutus on sovitettavissa yrityksen toimintaan ja yrityksen noudattamaan sopimuspolitiikkaan.​​​​​​​​

Torju satojen tuhansien vahingot

ICT-alan suurimpia riskejä ovat vastuuriskit, joista erityisen suuria ovat asiakkaalle aiheutuvat taloudelliset vahingot. Ifin ICT-yrityksen vastuuvakuutus kattaa nämä riskit. Vakuutuksen hinta määräytyy liikevaihdon perusteella:

Osta ICT-vakuutus tästä

Lue lisää ICT-yrityksen vastuuvakuutuksesta

​Liikevaihto ​Vakuutusmaksu
​max 150 000 euroa ​170 euroa
​max 300 000 euroa ​260 euroa
​max 500 000 euroa ​360 euroa

Ifin ICT –yrityksen vastuuvakuutus korvaa taloudellisten vahinkojen lisäksi myös henkilö- ja esinevahingot, jotka aiheutuvat

  • ohjelmistokonsultoinnin virheellisyydestä
  • vakuutuksenottajan liikkeelle laskelman ohjelmistotuotteen virheestä, ja
  • muusta ICT –yrittäjän toiminnasta.

Omavastuu on 3 % vahingon määrästä, kuitenkin vähintään 1 000 euroa. Vakuutusmäärä on 200 000 euroa, toiminnasta aiheutuneissa henkilö- ja esinevahingoissa kuitenkin 500 000 euroa. Ifin asiakkaana säästät myös aikaa ja vaivaa, sillä me selvitämme mahdollisen vahingonkorvausvelvollisuuden ja vahingon määrän. 

ICT–vakuutus on suosittu asiakkaidemme keskuudessa, jotka soveltavat IT 2010 -ehtoja tai muita ehtoja, jotka rajaavat korvausvelvollisuuden ainoastaan välittömiin vahinkoihin.

Huomaathan, että ICT–vakuutukseen sisältyy joitain rajoituksia. Ne liittyvät esimerkiksi välillisiin vahinkoihin, työn kohteeseen, toimeksiantotehtävän viivästymiseen tai yksinomaan sopimuksesta johtuvaan taloudelliseen vahinkoon.

Jos yrityksesi harjoittaa ICT-toimialaan kuuluvan toiminnan lisäksi muutakin liiketoimintaa, kuten tuotteiden kauppaa, ole yhteydessä meihin. 

Ota ICT-yrityksen vastuuvakuutuspaketti suoraan verkosta. Saat vakuutuksen heti voimaan ja me lupaamme ottaa sinuun yhteyttä viikon kuluessa tarkemman vakuutusten läpikäynnin merkeissä!