Haluamme palvella sinua hyvin

Useimmat asiakkaamme ovat meihin tyytyväisiä. Joskus kuitenkin tapahtuu väärinkäsityksiä, ja mekin teemme virheitä. Haluamme, että silloinkin asiointi kanssamme sujuu helposti. Haluamme oppia virheistämme. Haluamme palvella sinua hyvin.

Sinua varten on If Muutoksenhakukanava, missä
If Asiakasvaltuutettu ja If Asiakaspaneeli selvittävät asiaasi itsenäisesti ja puolueettomasti.

Jos yhtiömme tekemä ratkaisu ei tyydytä sinua, ota ensin yhteyttä asiaasi käsitelleeseen henkilöön. Mahdolliset väärinkäsitykset voidaan silloin oikaista heti. Voit antaa meille myös lisätietoja, joilla voi olla vaikutusta tekemäämme ratkaisuun. Jos yhteisymmärrystä ei kuitenkaan löydy, voit toimittaa asiasi If Asiakasvaltuutetun harkittavaksi.

If Asiakasvaltuutettu käsittelee muutoksenhakuilmoituksia, jotka koskevat esimerkiksi vakuutus- tai korvausratkaisuja.

If Asiakasvaltuutettu ei kuitenkaan voi ottaa kantaa

  • lakisääteisiin vakuutuksiin ja vahinkoihin tai
  • tapauksiin, jotka ovat tai ovat olleet vakuutuslautakunnan, tuomioistuimen, välimiesmenettelyn tai muun vastaavan ulkopuolisen tahon käsittelyssä.

Jos If Asiakasvaltuutetun käsittely ei tuota toivomaasi lopputulosta, voit useimmissa tapauksissa hakea vielä muutosta If Asiakaspaneelin kautta tai toimia muutoksenhakuohjeissa neuvotuilla tavoilla.

Ota yhteyttä

Ilmoita uudelleenkäsittelypyyntösi If Asiakasvaltuutetulle kuuden kuukauden aikana siitä, kun olet saanut tiedon Ifin ratkaisusta.

Lähetä tiedot sähköpostilla tai postitse:

PUHELIN

010 514 26 02

Voit lähettää tiedot asiastasi myös yhteydenottolomakkeella.