If Yleisurheilukoulu

Liikunnan riemua ja kavereita

Lukuisissa seuroissa eri puolilla Suomea järjestettävissä If Yleisurheilukouluissa jokainen lapsi pääsee opettelemaan hyppäämistä, heittämistä ja juoksemista. Lajitaitoja on hauskaa harjoitella yhdessä.

Yli kahdessa ja puolessa sadassa If Yleisurheilukoulussa liikkuu noin 20 000 7-11-vuotiasta lasta. Koulussa harjoitellaan eri lajeja leikin varjolla koulutettujen ohjaajien opastuksella. Se on osa moniarvoista, vankan eettisen arvopohjan sisältävää suomalaista urheilutoimintaa.

If Yleisurheilukoulu on avoin jokaiselle lapselle ja nuorelle. If Yleisurheilukoulun kummiurheilijana toimii Vuoden Urheilijaksi vuonna 2014 valittu keihäänheittäjä Tero Pitkämäki. Lue Tero Pitkämäen vierailusta If Yleisurheilukoulun treeneissä.

Lue lisää If Yleisurheilukoulusta www.yleisurheilukoulu.fi ​ ​

Hyvä kunto kantaa pi​tkälle

Hyvä fyysinen kunto on tärkeää niin koulutyössä kuin vapaa-ajalla. Sen ja liikunnan tuoman mielihyvän avulla jaksaa paremmin. Eikä harjoittelun tarvitse olla ryppyotsaista: kaverit ovat tärkeitä ja kun treeneissä on ystävien kanssa, onnistumisen kokemuksetkin saa jaettua.
  • lasten ohjattu liikuntaharrastus luo hyvän perustan myöhemmälle liikkumiselle
  • hyvä peruskunto auttaa jaksamaan niin koulussa, opiskeluaikana kuin työelämässäkin
  • sosiaaliset taidot ja kaveripiiri kasvavat
  • yleisurheilukoulutoiminta sisältää myös paljon kivoja teematapahtumia, leirejä ja kisoja, joihin koko perhe voi osallistua