Motorcykelförsäkring

Räkna ut pris och köp

Jämför motorcykelförsäkringarna

Till båda försäkringsalternativen kan du utöver trafikförsäkring också välja Topp-, Hel-, Förmåns- eller Delkasko.

Försäkringspaket med premiesättning enligt årstid  Försäkringspaket med avställningstid
Lämpar sig för kunder som kör en lång säsong eller som värdesätter frihet och en lättskött försäkring. Lämpar sig för kunder som kör en kort säsong.
Du kan köra när du vill och ditt försäkringsskydd gäller hela försäkringsperioden. Fordonet får inte användas under den tid som du anmält att det är ur trafik. Kollisionsskyddet i kaskoförsäkringen gäller inte under den tid som motorcykeln är avställd, övriga valda skydd är däremot i kraft.
Olika månader har olika pris, på sommaren är försäkringen dyrast, på vintern billigast. Premien faktureras jämnt över hela året. Försäkringen har samma pris alla månader på året. Försäkringspremien faktureras för de månader som motorcykeln inte uppgetts vara avställd.
Tillfällig avställning av motorcykeln inverkar inte på premien. Du får återbäring på premien, om motorcykeln är avställd i minst 30 dygn utan avbrott. Gör anmälan om avställning och påställning av din motorcykel via If Foldern på förhand.
Försäkringens övriga egenskaper är desamma, oberoende av om du väljer en försäkring med premiesättning enligt årstid eller en försäkring med avställningstid.

 

Grönt kort vid utlandsresa

När du reser utomlands med egen bil eller motorcykel behöver du ett s.k. Grönt kort som intyg på att du har en giltig trafikförsäkring. Ryssland hör nu också till Gröna kort-systemet.

Lys på din båge

ReflexvästDet är lätt att bli sedd med en lysande väst. Köp en reflexväst från If Säkerhetsbutik.

Direkt på webben​​Kontakta oss

Ring i försäkringsärenden:
010 19 19 20

Gör så här vid skada

Kontor

Ge respons

In English​​