If Hemmets Konditionsskydd

Läs mer om If Hemmets Konditionsskydd

Raksystems Anticimex
If Hemmets Konditionsskydd är en tjänst som hjälper dig att ta hand om hemmets kondition och säkerhet. Tjänsten erbjuds i samarbete med vår partner Raksystems Anticimex, vars expert utför inspektionen.

Tjänsten bygger på regelbundna kontroller som görs vart fjärde år och där de viktigaste riskobjekten i fastigheten kartläggs. Särskild uppmärksamhet fästs vid faktorer som rör läckage-, brand- och elsäkerhet samt skydd mot inbrott och skadedjur. Efter inspektionen får du en rapport över alla utrymmen som inspekterats i fastigheten. För eventuella brister som uppdagas i samband med kontrollen får du klara åtgärdsrekommenda-tioner. Dessutom har du tillgång till en personlig tjänst, som innebär att du kan kontakta den expert som utfört inspektionen, om du mellan kontrollerna har frågor om konditionen i ditt hus eller om dess underhåll.

Innehållet i If Hemmets Konditionsskydd motsvarar RS20 (nytt fönster), men vi har förhandlat fram en överlägsen prisförmån. Denna prisförmån beviljas endast Ifs kunder.

If Hemmets Konditionsskydd pris/år
Husets yta Normalpris Pris för Ifs kunder
0-100 m2 89 € 79 €
101-150 m2 95 € 85 €
151 m2 - 120 € 99 €

Dessutom får du 10 % rabatt på försäkringen för ditt hem. Kom ihåg att via If Foldern meddela oss att du tagit If Hemmets Konditionsskydd.

Fråga mer eller beställ direkt

TELEFON010 515 82 24, må–fri 9.00–19.00

E-POSTkuntoturva@if-turvallisuusedut.fi

If Foldern – smart sätt att sköta sina försäkringsärenden

Med If Foldern sköter du snabbt och bekvämt de flesta av dina försäkrings- och ersättningsärenden.

För brinnande behov

SläckutrustningenSkydda ditt hem med ändamålsenlig släckutrustning. I If Säkerhetsbutik hittar du också många andra säkerhetsprodukter.

Direkt på webben​​Kontakta oss

Ring i försäkringsärenden:
010 19 19 20

Gör så här vid skada

Kontor

Ge respons

In English​​