Meddelanden

9 oktober 2014Suomalaiset luottavat hyväkuntoisiin talvirenkaisiin enemmän kuin kokeneeseen kuskiin

Talvirenkaiden vaihtosesonki on alkamassa. If selvitti*, miten suomalaiset vaihtavat talvirenkaat ja pitävät huolta liikenneturvallisuudesta talvisilla teillä.

3 oktober 2014Katso video: Peura törmää autoon täysin yllättäen

Hirvieläimet kolisuttavat autojen peltejä useimmin syksyn ja alkutalven aikana. Törmäystilanne tulee lähes aina niin yllättäen, ettei kuski ehdi reagoida tielle juoksevaan eläimeen. Riskiä ja vahinkojen vakavuutta voi vähentää kiinnittämällä huomiota esimerkiksi ajonopeuteen.

30 september 2014Viisi vinkkiä turvalliseen syksyyn

Tässä vuodenajan vaihtumisen tueksi muistilista, jonka neuvoja noudattamalla voi tehdä syksyn askareet entistä turvallisemmin ja vähentää mahdollisten vahinkojen ja tapaturmien riskiä.

29 maj 2013Etelä-Suomi pitää kärkisijaa työmatkatapaturmissa

Jos asut Etelä-Suomessa, työskentelet toimistotehtävissä ja liikut töihin jalan tai polkupyörällä, loukkaannut työmatkalla todennäköisemmin kuin moni muu. Työntekijän ohella myös työnantaja voi vähentää työmatkojen loukkaantumisriskiä monin tavoin.  

2 maj 2013Frågor och svar till kunder som överförs från Tryg till If

If har köpt Trygs affärsverksamhet i Finland. Produkter och förmåner för Ifs gamla kunder fortsätter i oförändrad form. Nedan finns frågor och svar till kunder som överförs från Tryg till If.

19 april 2013Autoilija, huomaa liikenteeseen palaavat motoristit

Säiden lämmetessä motoristit palaavat jälleen katukuvaan. Moottoripyöräilijöihin tottumattomat autoilijat eivät aina havaitse motoristia, mikä aiheuttaa joka kevät vaaratilanteita. If muistuttaa autoilijoita antamaan tilaa moottoripyörille keväisillä teillä.

4 april 2013Sähköturvatutkimus voi pelastaa sähköalan suhdannekuopasta

Ifin tutkimuksen mukaan useimmat sähkökeskukset vaativat korjaustoimenpiteitä. Työhön tarvitaan sähköalan ammattitaitoa.

25 mars 2013Tuulilasien rikkoutumissesonki alkaa säiden lämmetessä

Tuulilaseja rikkoutuu eniten maalis-huhtikuussa, kun tiet sulavat. Autojen laseja rikkovat teillä olevat irtokivet ja renkaista irronneet nastat. Turvaväli on varmin keino pitää oma tuulilasi ehjänä keväällä.  

12 mars 2013Tero Pitkämäki aloittaa If Yleisurheilukoulun kummina

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on nimetty If Yleisurheilukoulun kummiksi. Yhteistyösopimuksen seurauksena Pitkämäestä tulee 20 000 yleisurheilua harrastavan lapsen kummiurheilija.

18 februari 2013Varaudu näihin sairauksiin lomamatkalla

Matkailija sairastuu reissussa todennäköisimmin ripuliin, korvatulehdukseen tai flunssaan. Myös keuhkoputkentulehdus ja vatsakivut ovat matkalla yleisiä. Matkavakuutuksessa tärkeintä on turva sairastumisen ja tapaturmien hoidon varalle, sillä lääkärihoidon hinnat ulkomailla voivat yllättää. Katso listaus esimerkkihinnoista.