Meddelanden

29 maj 2013Etelä-Suomi pitää kärkisijaa työmatkatapaturmissa

Jos asut Etelä-Suomessa, työskentelet toimistotehtävissä ja liikut töihin jalan tai polkupyörällä, loukkaannut työmatkalla todennäköisemmin kuin moni muu. Työntekijän ohella myös työnantaja voi vähentää työmatkojen loukkaantumisriskiä monin tavoin.  

2 maj 2013Frågor och svar till kunder som överförs från Tryg till If

If har köpt Trygs affärsverksamhet i Finland. Produkter och förmåner för Ifs gamla kunder fortsätter i oförändrad form. Nedan finns frågor och svar till kunder som överförs från Tryg till If.

19 april 2013Autoilija, huomaa liikenteeseen palaavat motoristit

Säiden lämmetessä motoristit palaavat jälleen katukuvaan. Moottoripyöräilijöihin tottumattomat autoilijat eivät aina havaitse motoristia, mikä aiheuttaa joka kevät vaaratilanteita. If muistuttaa autoilijoita antamaan tilaa moottoripyörille keväisillä teillä.

4 april 2013Sähköturvatutkimus voi pelastaa sähköalan suhdannekuopasta

Ifin tutkimuksen mukaan useimmat sähkökeskukset vaativat korjaustoimenpiteitä. Työhön tarvitaan sähköalan ammattitaitoa.

25 mars 2013Tuulilasien rikkoutumissesonki alkaa säiden lämmetessä

Tuulilaseja rikkoutuu eniten maalis-huhtikuussa, kun tiet sulavat. Autojen laseja rikkovat teillä olevat irtokivet ja renkaista irronneet nastat. Turvaväli on varmin keino pitää oma tuulilasi ehjänä keväällä.  

12 mars 2013Tero Pitkämäki aloittaa If Yleisurheilukoulun kummina

Keihäänheittäjä Tero Pitkämäki on nimetty If Yleisurheilukoulun kummiksi. Yhteistyösopimuksen seurauksena Pitkämäestä tulee 20 000 yleisurheilua harrastavan lapsen kummiurheilija.

18 februari 2013Varaudu näihin sairauksiin lomamatkalla

Matkailija sairastuu reissussa todennäköisimmin ripuliin, korvatulehdukseen tai flunssaan. Myös keuhkoputkentulehdus ja vatsakivut ovat matkalla yleisiä. Matkavakuutuksessa tärkeintä on turva sairastumisen ja tapaturmien hoidon varalle, sillä lääkärihoidon hinnat ulkomailla voivat yllättää. Katso listaus esimerkkihinnoista.

13 februari 2013Vahva tulos Ifille

Vakuutusyhtiö Ifin tulos oli vuonna 2012 vahva ja vakaa. Ifin vuositulos julkistettiin tänään osana Sampo-konsernin tulosta.

30 januari 2013Moni yritys on varautunut heikosti alihankkijoiden toimitusvaikeuksiin

Suomalaisyritykset hallitsevat ulkomaisiin alihankkijoihin liittyviä riippuvuusriskejä vaihtelevasti. Suurin osa yrityksistä ilmoittaa, että alihankkijoiden toimitusvaikeuksiin varautumisessa olisi parantamisen varaa.

16 januari 2013If perustaa Turva-akatemian ja käynnistää suuren sähköturvatutkimuksen

Sähkön käyttö on suurin tulipaloille altistava riskitekijä yrityksissä. Sähköjärjestelmän ongelmien selvittämiseksi If käynnistää laajan sähköturvallisuustutkimuksen ja perustaa If Turva-akatemian.