Nyetablerad företagare

Ge oss några uppgifter om ditt företag. Vi kontaktar dig.

Begär offert
  1. Nyetablerad företagare
Rätt Skydd-kartläggningen berättar vilka försäkringar som du behöver. Den identifierar riskerna i just din företagsverksamhet och du kan välja ett heltäckande försäkringspaket utan onödiga skydd.

Försäkringarna i ordning på en gång

En del av försäkringarna för en ny företagare är obligatoriska. Den viktigaste av dem är den lagstadgade pensionsförsäkringen (FöPL). Det lönar sig absolut för företagaren att komplettera sitt försäkringsskydd med frivilliga försäkringar. Rättsskyddsförsäkringen säkerställer att du får hjälp i krissituationer, som t.ex. kan uppstå redan i samband med hyresavtalet. Du får den för endast 25 euro det första året här.​

If Företagsfoldern är en webbtjänst, där du kan sköta dina försäkringsärenden enkelt, tryggt och när som helst. Om olyckan är framme gör du skadeanmälan snabbast via foldern.

Minneslista för nya företagare

  • Skaffa först de lagstadgade försäkringarna. Det lönar sig också att ta en rättsskyddsförsäkring genast vid verksamhetsstarten.

  • Komplettera försäkringsskyddet efter behov. If Rätt Skydd-kartläggning hjälper dig att välja rätt försäkringar.

  • Kom också ihåg vikten av att förebygga skador. If Säkerhetstest kartlägger de särskilda riskerna i din verksamhet och ditt företag och ger förslag till hur du kan förbättra säkerheten.​


Företagarens försäkringar

  1. Nyetablerad företagare