1. Nuorisovakuutus
Kun elämässä riittää sisältöä, ei ehdi huolehtia esimerkiksi vakuutusturvasta. Me huolehdimme puolestasi: tarjoamme tarvitsemasi turvan helposti ja edullisesti samassa paketissa.

  • Kattava vakuutuskokonaisuus

    Kattava vakuutuskokonaisuus 18–28 -vuotiaille. Saat matka-, koti- ja tapaturmavakuutuksen yhdessä paketissa.

  • Edullinen

    ​Edullisempi kuin osiensa summa, ainoastaan 13-15 €/kk!

  • Nopea korvauspalvelu

    ​Käsittelemme yli 50 % vahingoista alle 24 tunnissa. Saat korvaukset nopeasti tilillesi.

Nuorisovakuutuksella tarvitsemasi kokonaisturva

If You -nuorisovakuutus on valmis kokonaisratkaisu 18–28 -vuotiaille nuorille. Se tuo turvaa tapaturmien varalta sekä kotiisi ja matkoille – selvästi tavallista edullisemmin hinnoin. Voit ostaa vakuutuksen helposti If Verkkokaupasta.

Suojaa tärkeille tavaroillesi

Esimerkiksi vesivuodot, sähkölaiteviat tai tulipalo saattavat tuhota tärkeitä esineitäsi ja omaisuuttasi kotona. If You -vakuutuspaketin kotivakuutus korvaa vahinkoja sekä kuluja, jos joudut evakkoon remontin ajaksi. Se antaa turvaa myös äkillisten rikkoontumisten, varkaiden tai ilkivallan varalta.

Apua kaikkialla maailmassa

Matkavakuutus on turvanasi, jos sairastut yllättäen matkalla. Se varmistaa nopean hoitoon pääsyn, korvaa lääkäri- ja sairaalakuluja ja kattaa myös kustannuksia, jos matkasi peruuntuu pakottavasta syystä.

Turvaa tapaturmien varalta

Nuorisovakuutukseen sisältyy henkilövakuutus, joka turvaa sinua tapaturman sattuessa. Se korvaa sekä hoitokuluja että tapaturman aiheuttaman pysyvän haitan tai kuolemantapauksen. Yhteistyöjärjestöjemme jäsenille henkilövakuutuksena on Primus-vakuutus.


  1. Nuorisovakuutus