Museoajoneuvovakuutus

Museoajoneuvollesi sopivan vakuutuksen saat lähimmästä Ifistä tai soittamalla meille.

Katso yhteystiedot

  Saat ajoneuvolle museoajoneuvon liikennevakuutuksen ja kaskovakuutuksen, jos käytät museoajoneuvoksi rekisteröityä ajoneuvoasi enintään 30 vuorokautta kalenterivuoden aikana.


  Mitä museoajoneuvon vakuutus korvaa? Täyskasko Osakasko

  Arvokas museoajoneuvo tarvitsee sopivan turvan

  Jos käytät museoajoneuvoksi rekisteröityä ajoneuvoasi enintään 30 vuorokautta kalenterivuoden aikana, saat ajoneuvolle museoajoneuvon liikennevakuutuksen ja kaskovakuutuksen.

  Kaskovakuutuksen maksu ja vahingon korvaus m​ääräytyy museoajoneuvosi arvon eli vakuutusmäärän perusteella. Meiltä saat sopivan vakuutusturvan museoajoneuvollesi tarpeidesi mukaisesti.

  • Täyskasko antaa museoajoneuvollesi kattavan kokonaisturvan.
  • Osakasko jättää törmäysvahingot omalle vastuullesi.

  Tutustu museoajoneuvon vakuutusturvaan ja ota vakuutus soittamalla meille tai käymällä lähimmässä Ifissä​.​​​​​​  Museoajoneuvovakuutukseen tarvittavat tiedot

  Asiakirjat museoajoneuvon vakuutusta varten

  Yli 15 000 euron arvoisen museoajoneuvon kaskovakuutusta varten tarvitsemme tarkempia tietoja ajoneuvostasi. Tietojen perusteella arvioimme vakuutusmäärän ja määrittelemme vakuutusmaksun. Ajoneuvosi vakuutusmäärä on se käteishinta, mikä ajoneuvosta olisi markkinoilla saatavissa.

  Tarvittavat asiapaperit

  1. ​​​Neljä valokuvaa ajoneuvosta, joissa näkyvät

    • etukulma

    • vastakkainen takakulma

    • sisätilan etuosa niin, että osa kojelautaa ja osa verhoilua näkyy

    • moottoritila

  2. Kopio entisöimistodistuksesta

  3. Ajoneuvotiedot-lomake

  ​​ ​

  Museorekisteröinti

  ​​Museoajoneuvoksi voidaan rekisteröinti- tai muutoskatsastuksessa hyväksyä ajoneuvo, jonka valmistusvuoden päättymisestä on kulunut vähintään 30 vuotta, ja joka on säilytetty alkuperäistä vastaavassa kunnossa tai entisöity asianmukaisesti. Lisätietoja museorekisteröinnistä​ saat Trafin sivuilta.

  Vakuutusehdot ja -oppaat

  Muista myös muut vakuutukset