Kuorma-autovakuutus

Kuorma-auton vakuutukset saat soittamalla meille tai lähimmästä Ifistä.

Katso yhteystiedot

  Kuorma-auton vaurioiden korjaaminen tulee kalliiksi: siksi vahinkoihin kannattaa varautua.


  • Kaksi turvatasoa

   ​Täys- tai Osakasko tarpeidesi mukaisesti.

  • Omavastuuetua

   Omavastuuetua vahingottomista vuosista.

  • Sujuvaa korvauspalvelua

   ​Saat korvauspalvelua, joka sujuu niin kuin pitääkin. 95 % korvauspäätöksistämme on myönteisiä.

  Mitä kuorma-auton vakuutus korvaa? Täyskasko Osakasko

  ​​Liikennevakuutus ja kattava kasko autollesi

  Jokainen kuorma-auto tarvitsee lakisääteisen liikennevakuutuksen sekä kaskovakuutuksen täydentämään sitä. Kuorma-autovakuutuksessa saat molemmat samassa paketissa.

  Kuorma-autosi liikennevakuutus​ kattaa kuorma-autossasi matkustavien henkilövahingot sekä syyttömälle vastapuolelle aiheutetut vahingot, mutta ei koskaan oman ajoneuvosi vaurioita. Kaskovakuutuksesta saat puolestaan korvausta oman kuorma-autosi tai sen laitteiden ja varusteiden kärsimistä vahingoista.

  Voit valita kuorma-autosi turvaksi Täys- tai Osakaskon

  • Täyskasko antaa kuorma-autollesi kattavan kokonaisturvan.

  • Osakasko jättää törmäysvahingot omalle vastuullesi.

  Tutustu kaskovakuutusten sisältöön ja osta kuorma-auton vakuutus puhelimitse tai lähimmästä Ifistä​.​​​​​​​​​​  Bonusten vaikutus hintaan

  Kuorma-autosi vakuutuksen hintaan vaikuttaa kuorma-autosi bonus eli vahinkohistoria, joka määräytyy erikseen liikenne- ja kaskovakuutukselle. Hintaan vaikuttaa myös mm. vakuutuksen laajuus ja omavastuu sekä autosi ominaisuudet ja haltijan kotiosoite.

  Miten bonus määräytyy?

  Kuorma-auton Täyskaskovakuutuksen lähtöbonus on Ifissä aina 60 %, jos myös liikennevakuutuksesi on Ifissä. Liikennevakuutuksen bonus puolestaan määräytyy vakuutus- ja vahinkohistoriasi perusteella. Uusi tai vahinkohistoriaton bonus on aluksi 0 %. Vahingottomien vuosien myötä bonus voi kasvaa 75 % saakka.

  Voit siirtää kuorma-auton vahinkohistorian Ifin liikennevakuutuksesta toiseen bonuksen muuttumatta. Jos vahinkohistoria siirtyy toisesta vakuutusyhtiöstä, uusi bonus voi olla erilainen kuin nykyisen vakuutuksesi bonus.​

  Vahingon vaikutus vakuutuksiin

  Vakuutusehdot ja -oppaat

  Lisätietoa

  Muista myös muut vakuutukset