Seuraeläimen vakuutuksen saat Ifistä osana kotivakuutustasi


  • Kattava turva

    ​Kattava turva sairauden ja tapaturmien varalta.

  • Kolme turvatasoa

    ​Kolme turvatasoa tarpeidesi mukaisesti. Laaja turva korvaa myös kalliita hoitokuluja.

  • Nopea korvauspalvelu

    ​Teemme yli 70 % korvauspäätöksistä vuorokauden sisällä.

Koiran vakuutuksen turvatasot Laaja Perus Suppea
Hoitokuluturva

Korvaamme tapaturmien tai sairauden aiheuttamia hoitokuluja sekä eläinlääkärin määräämiä lääke- ja sideaineita ja laboratorio- ja röntgenkuluja. Omavastuu on 84 € + 25 % kustannuksista vakuutuskauden aikana. Hoitokuluja korvataan 1700 euroa vakuutuskauden aikana.

   
Sairauden aiheuttaman kuoleman turva

Saat valitsemasi enimmäiskorvauksen, jos koirasi menehtyy sairauteen, tai jos joudut lopettamaan koirasi sairauden takia.

 
Tapaturman aiheuttaman kuoleman turva

Saat valitsemasi enimmäiskorvauksen lemmikkisi tapaturmaisesta kuolemasta. Turva korvaa myös koirasi katoamisen tai varkauden.

​Koiran vakuutus kuntoon

Ihmisen paras ystävä, seuralainen ja ulkoilukaveri – koira merkitsee isännälleen paljon. Huolehdi siis siitä hyvin, ja turvaa koirasi sairauden tai tapaturman varalta. Kennelliiton jäsenenä saat koiran vakuutuksesta 20 % alennuksen.

Voit vakuuttaa terveen, vähintään 6-viikkoisen ja enintään 5-vuotiaan koirasi Ifissä. Tapaturmaisen kuoleman varalta voit vakuuttaa myös yli 6-vuotiaan eläinystäväsi.

Seuraeläimen vakuutuksen saat Ifistä osana kotivakuutustasi. Jos irtaimistovakuutus päätetään, päättyy myös koiran vakuutus.

Valitse koirallesi kolmesta turvatasosta sopivin kokonaisuus, ja hanki koiran vakuutus helposti If Verkkokaupasta.

Vahinkotilanteet ovat aina yksilöllisiä ja ne käsitellään ja korvataan vakuutusehtojen mukaisesti.Muista myös muut vakuutukset