E-lasku säästää aikaa ja vaivaa​Kun otat käyttöösi sähköisen vakuutuslaskun, saat jatkossa laskut veloituksetta suoraan verkkopankkiisi. Siirtyessäsi e-laskuun hyödyt monella tavalla:

Hoidat laskuasiasi helposti ja nopeasti

  • Verkkopankkiin toimitettava lasku on heti valmis maksamista varten. Sinun tarvitsee vain tarkistaa ja hyväksyä se tai asettaa automaattisesti maksettavaksi.

  • Laskutus tapahtuu aina oikeilla tiedoilla. Sinun ei siis tarvitse näppäillä tili- tai viitenumeroita laskua maksaessasi.

  • Maksaminen on joustavaa. Voit jatkossakin itse määrittää milloin ja miten paljon maksat ja miltä tililtäsi veloitus tapahtuu.

  • Papereiden tallennus ja arkistointi tapahtuu automaattisesti puolestasi. Voit toki tallentaa laskut myös koneellesi.

Maksat laskusi turvallisesti

  • E-lasku on tietoturvallinen tapa vastaanottaa ja maksaa laskuja omassa verkkopankissasi sijainnista ja ajankohdasta huolimatta.

Säästät ympäristöä

  • Sähköisistä laskuista ei synny ylimääräistä paperijätettä.


E-laskun käyttööno​tto on helpompaa kuin luulitkaan

Otat e-laskun hetkessä käyttöösi, kun kirjaudut tästä verkkopankkiisi​​. Kun teet meille e-laskusopimuksen, huomioithan, että sinun tulee etsiä laskuttaja "If"-nimen sijaan "If Vahinkovakuutusyhtiö"-nimellä. Käytä yksilöintitietona henkilötunnustasi tai If Sopimusnumeroa. Saamme tämän jälkeen pankiltasi automaattisesti tiedon e-laskun käyttöönotosta.

Nyt on oikea aika siirtyä e-laskuun!

Ifin e-laskukäyttäjien kesken arvotaan upeita palkintoja joka viikko 28.2.2015 asti. Ota e-lasku käyttöön verkkopankissasi ja iPad Air, Jopo 24 tai Nespresso Maestria Crema voi olla sinun! Mitä nopeammin toimit sitä useammin voit voittaa!