Jokainen metalliliittolainen on ainutlaatuinen

Jokainen Metalliliiton jäsen on ainutlaatuinen. Katso muutaman metalliliittolaisen tarina elämän tärkeistä asioista - niistä, jotka antavat voimaa ja auttavat jaksamaan. Metalliliitto on vakuuttanut jokaisen ainutlaatuisen jäsenensä Ifissä. If auttaa myös koko perheen turvaamisessa.

Tutustu Ifin ja Metalliliiton yhteiseen koulutusohjelmaan

Ohjelma kertoo havainnollisesti Liittovakuutuksen eduista ja hyödyistä sekä Metalliliiton jäsenten rahanarvoisista vakuutuseduista. Ohjelmaa voit käyttää itseopiskelun lisäksi esimerkiksi ammattiosastojen ja työhuonekuntien tilaisuuksissa.

Ohje: Oikeasta alareunasta voit valita katsotko koko sisällön läpi Autoplay –toiminnon avulla vai selaatko sisällön itse Manuaali-toiminnolla. Sisällön kesto n. 6 minuuttia.

Metalliliitto ja If tukevat yhdessä liiton jäsenten vapaa-ajan turvallisuutta

Turvallisuustuen tarkoitus on tehdä metalliliittolaisten arki turvallisemmaksi. Parhaille ehdotuksille myönnetään tukea turvatuotteina tai rahana. Tukea voi hakea esimerkiksi ammattiosaston tai työhuonekunnan tapahtumaa varten hankittaviin turvallisuustuotteisiin.

K-Plussaa vakuutusmaksuista

Ifin asiakkaana saat rahanarvoisia K-Plussa-pisteitä vakuutusmaksuistasi. Rekisteröi heti K-Plussa-korttisi Ifiin.

Parhaat kuskit palkitaan Loistokuskiedulla

Meistä on reilua, että huolelliset kuljettajat maksavat vakuutuksestaan vähemmän. Siksi palkitsemme heidät reilulla Loistokuskiedulla. Kun olet ajanut 4 vuotta vahingoitta täydellä 70 prosentin bonuksella, nostamme liikennevakuutuksesi bonuksen 75 prosenttiin. Eikä bonus laske yhdestä vahingosta. ​

Metallityöväen Liitto ja If

Tervetuloa tutustumaan Metalliliiton jäsenen etuihin Ifissä!

Jäsenenä turvanasi ovat liiton ottamat vakuutukset. Lisäksi saat meiltä tuntuvia etuja, joilla voit parantaa koko perheesi vakuutusturvaa jäsenhintaan.

Ota yhteyttä

Metalliliiton jäsenten oma palvelunumero Ifissä 
PUHELIN 010 19 19 95
 
Avoinna
Vakuutuspalvelut ma–pe 8.00–20.00
Korvauspalvelut ma–pe 8.00–18.00
(henkilökorvaukset 9.00–18.00)

Ilmoita vahingosta

Voit ilmoittaa vahingosta ympäri vuorokauden.